Percy Jackson-ster Walker Scobell verbreekt de stilte na geruchten over zijn hereniging met Ryan Reynolds in Deadpool 3 - Ander (2024)

De kindacteur maakte zijn filmdebuut als de jongere Ryan Reynolds in The Adam Project.



Percy Jackson-ster Walker Scobell verbreekt de stilte na geruchten over zijn hereniging met Ryan Reynolds in Deadpool 3 - Ander (1)SAMENVATTING

  • Walker Scobell beleeft de golven van succes in de Disney Plus-serie Percy Jackson and the Olympians.
  • Scobell speelt de titelrol en het gerucht gaat dat hij ook Kidpool zal spelen in de aankomende Ryan Reynolds-starrer Deadpool 3.
  • De Adam Project-ster sprak onlangs over de geruchten dat hij herenigd zou worden met Reynolds in Deadpool 3

Aanbevolen video

Acteur Walker Scobell draait momenteel hoog op het succes van de Disney Plus-seriePercy Jackson en de Olympiërs. Gebaseerd op de populaire fantasieromanreeks voor jonge volwassenen, speelde Scobell de hoofdrol van Percy Jackson, de halfgod die de zoon is van Poseidon in de serie. De show is de tweede bewerking van de romans, waarbij de eerste Logan Lerman in de hoofdrol speelt.



Advertentie

Scobell had zijn droomdebuut als jongere versie van Ryan Reynolds in Shawn Levy’sHet Adam-project. De acteur heeft buiten het scherm een ​​goede vriendschap met deDeadpoolster, wat aanleiding heeft gegeven tot geruchten dat Scobell Kidpool zou spelen in de komende MCU-filmDodepool 3. De acteur verbrak onlangs echter de stilte over de geruchten.


Lees ook: Wist niet dat fandom zo groot was: aflevering 1 van Percy Jackson haalt recordaantal Disney+-weergaven in minder dan een week

Advertentie

Is Walker Scobell binnen?Dodepool 3?

Percy Jackson-ster Walker Scobell verbreekt de stilte na geruchten over zijn hereniging met Ryan Reynolds in Deadpool 3 - Ander (2)

Walker Scobell als Percy Jackson


Acteur Walker Scobell lijkt de nieuweling te zijn die alle grote franchises krijgt. Maakt zijn debuut in Ryan Reynolds’Het Adam-project, kreeg hij snel bekendheid toen hij werd gecast als Percy Jackson in de Disney Plus-seriePercy Jackson en de Olympiërs. De seriepremière had naar verluidt een recordaantal kijkers van 13,3 miljoen.

Terwijl Scobell de zee regeert als de zoon van Poseidon, gaan er ook geruchten dat hij weer een jongere versie van Reynolds zal spelen in de komende MCU-film.Dodepool 3. De film wordt een multiversaal verhaal waarin ook Wolverine van Hugh Jackman te zien is en het gerucht gaat dat Jennifer Garner de rol van Elektra zal spelen. Fans speculeren echter ook dat Scobell de rol van Kidpool zou spelen.

Lees ook: Het was een van de eerste dingen waar we het over hadden: de Percy Jackson-serie maakte een grote verandering die nooit in het boek stond met betrekking tot Medusa



Advertentie

Een still uit The Adam Project

gemini-kanker cusp

De geruchten begonnen toen X-gebruiker Caleb Williams plaatste een video waarin Ryan Reynolds en Walker Scobell regels reciteerden uitDodepool 2op de sets vanHet Adam-project. De kindacteur draagt ​​ze voor op de sarcastische en humoristische toon waar Deadpool bekend om staat. Het onderschrift bij de video luidde:Dus @VancityReynolds kreeg @walkerscobell3 helemaal zover als Kidpool in #Deadpool3, toch?

Terwijl de geruchtenmolen doorging met de fancast, bereikte het nieuws dePercy Jacksonster ook. Tijdens een wereldwijde perstour voor de serie sprak Scobell de geruchten toe ComicBook.com . Op de vraag of er een kans was dat hij zich zou herenigen met ReynoldsDodepool 3, hij zei,

Niet dat ik weet. Ik denk dat ik veel waardevolle lessen van hen heb geleerd die ik heb gebruikt tijdens het filmen van Percy Jackson... Ik weet het niet zeker. Hopelijk komen we ooit weer bij elkaar. Maar ik weet het niet.

De geruchten dat Walker Scobell de hoofdrol zou spelenDodepool 3kreeg nog meer grip toen Ryan Reynolds de video van Caleb Williams leuk vond.

Advertentie

Lees ook: Ik heb het gedaan en het werkt echt: Hugh Jackmans Wolverine Dieet inspireerde 1 Oscarwinnende DC-ster die het jarenlang volgde en beweerde dat het een wonder was

Wie is Kidpool?

Kinderpool

Het gerucht ging dat Walker Scobell de jongere versie van Deadpool zou spelen uit een alternatief universum genaamd Kidpool. Afkomstig van de aarde – 10330, is Kidpool gewoon een jongere Deadpool, in tegenstelling tot een kinderversie van hem. Er zijn echter enkele wijzigingen in zijn oorsprongsverhaal. Terwijl Deadpool een superheld werd met mutante vaardigheden als gevolg van experimenten met hem, werd Kidpool als mutant geboren en ging naar de school van Professor X.

Kidpool kan niet overweg met de rest van zijn gemuteerde klasgenoten en sluit zich aan bij Deadpool's Deadpool Corps om het multiversum te redden. Daar reist hij naar Earth-20110, waar de inheemse Deadpool een Avenger is, die onder mysterieuze omstandigheden sterft. Het Deadpool Corps moet vechten tegen een zombified horde Avengers zoals Captain America, Thor en Iron Man.

Advertentie

Tot de wapens van Kidpool behoren twee lichtzwaardachtige zwaarden die hij heeft gestolen uit de Danger Room op de school van Professor X. Hij ontmoet Deadpool alleen tijdens zijn multiversale gevechten, wat volkomen logisch was voor fans toen het gerucht ging dat Scobell de rol zou spelen. Hoewel Walker Scobell de geruchten heeft ontkracht, kun je dat bij Ryan Reynolds nooit weten, want de komst zou wel eens kunnen gebeuren.

Percy Jackson-ster Walker Scobell verbreekt de stilte na geruchten over zijn hereniging met Ryan Reynolds in Deadpool 3 - Ander (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Golda Nolan II

Last Updated:

Views: 6100

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Golda Nolan II

Birthday: 1998-05-14

Address: Suite 369 9754 Roberts Pines, West Benitaburgh, NM 69180-7958

Phone: +522993866487

Job: Sales Executive

Hobby: Worldbuilding, Shopping, Quilting, Cooking, Homebrewing, Leather crafting, Pet

Introduction: My name is Golda Nolan II, I am a thoughtful, clever, cute, jolly, brave, powerful, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.